Over Dotronix

Dotronix BV  is een Belgisch familie bedrijf, gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten voor particulieren en KMO’s. Sinds 2008 zijn we dan ook een vaste waarde in de elektronica wereld. 

Doordat wij ondertussen al 10 jaar ervaring hebben staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap, efficiënte na-service en kunnen wij mits enige creativiteit snel schakelen indien bij u het licht niet meer brandt. Of het nu gaat om een grote of een kleine klus u zal bij ons door onze familiale aanpak steeds op dezelfde bekwame manier begeleid worden in uw project.

Wij staan dan ook klaar om uw dromen, vragen of klusjes in goede banen te leiden en eventueel een surplus toe te voegen aan uw project!

Jan Vanhoren is de jonge en dynamische zaakvoerder van Dotronix BV die elektricien van opleiding is. Zijn grote voorbeelden zijn dan ook zijn grootvader en papa die reeds de passie van elektriciteit en technieken in zich hadden. Jan heeft dan op jonge leeftijd gemerkt dat zijn passie nog veel verder ging dan dit waardoor Dotronix BV de dag van vandaag een groeiende zaak is geworden waarbij de klant, u dus centraal staat.

Jan verwezenlijkt samen met zijn team niet alleen uw wensen betreffende elektriciteit maar ook uw dromen inzake verlichting, domotica, beveiliging, netwerk, audio & video en zonnepanelen. Wacht daarom niet langer en vraag zeker een vrijblijvende offerte aan bij ons!   

Over ons
Over ons
Over ons

Onze Werkwijze

Voor alle projecten van klein tot groot of het nu gaat om lichtadvies of vragen betreffende elektriciteit. U kan er op reken dat Dotronix BV iedereen op dezelfde professionele manier behandeld zo als hier beschreven wordt. 

Een goed onderzoek is nodig alvorens er een prijs kan opgemaakt worden. Daarom komt Dotronix vrijblijvend bij u langs op locatie voor een verkennend onderzoek om nadien een aangepaste prijs aan uw budget op te maken.

+ Analyse & controle van het systeem.

+ Opstellen van notas van uw verlangen & verzoeken

+ Offerte ontwerpen en overlopen met de klant.

Wij maken eerst een afspraak met u om het project te overlopen. Nadien kunnen de slijp-, kap– en breekwerken beginnen. Vervolgens worden de kabels getrokken en de leidingen dicht gesmeerd. Tijdens deze werken kan de klant nog eventuele laatste veranderingen aanbrengen. Flexibiliteit verzekerd!

Tijdens de werken houden we u steeds op de hoogte van de vooruitgang en bespreken we de uitgevoerde werken. Na goedkeuring van de klant zal er een datum afgesproken worden voor de keuring van de elektrische installatie.

+ Kwaliteitscontrole na uitvoering

+ Keuring van de installatie door een erkend organisme (incl. Schema's)

Dotronix staat garant voor kwalitatieve werken. Bij eventuele storingen of pannes kan u erop rekenen dat wij 24/7 stand-by staan om uw probleem op te lossen.

+ 24/7 supportlijn voor dringende interventies

+ Wij helpen U graag verder met vragen en tips

+ 24/7 support tegen vergoeding

Na het afwerken van de afgesproken werken zit onze job er nog niet op. Onze projectopvolger zal contact met u opnemen om te controleren of alles tot in de puntjes is uitgevoerd en uiteraard om te controleren of u tevreden bent.In deze rubriek mag u dan ook die 5 G’s bij zetten want deze gelden voor alle diensten. Dit mag ook interactief zijn.

5 punten die het verschil maken

Bij Dotronix staan de 5 G’s centraal die het verschil maken voor u als klant. Dotronix zorgt voor uw totaalpakket, wij zijn steeds voor u beschikbaar en zorgen voor een goede service waardoor wij wederzijds vertrouwen kunnen opbouwen en beide partijen tevreden kunnen zijn. Gemak en genot, zorgt voor een blij gevoel. Allebei gewonnen zonder gezeur!

Dotronix mascotte
Dotronix mascotte
G

Gemak

Totaalpakket

G

Gewin

Efficient

G

Genot

Service

G

Gevoel

Vertrouwen

G

Geen gezeur

Tevredenheid

Onze Visies

 
DOT sam ATOM

Dynamisch

Jan Vanhoren is de jonge en dynamische zaakvoerder van Dotronix BV die elektricien van opleiding is. Samen met het Dotronix team willen we u volledig ontlasten van uw bouwavontuur en u (pro)-actief ondersteunen met uw project.

Ervaring

Doordat wij ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring hebben staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid, vakmanschap...

DOT sam LAMP 2

Innovatief

Het Dotronix team verwezenlijkt niet alleen uw wensen betreffende elektriciteit maar ook uw dromen inzake verlichting, domotica, beveiliging, netwerk, audio & video en zonnepanelen. 

Wij staan niet stil en scholen ons bij om voor u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe wetten, regels, snufjes, …

Dotronix

Ons Team

Karen

Karen Vanhoren

Management assistant
Jimmy

Jimmy Lemmens

Bussiness Partner
edon

Edon Elshani

Werfleider
Waar wacht je op?

Contacteer ons nu

Jan dotronix