Audio- en video oplossingen voor thuis en op kantoor

Wat is jouw lievelingsfilm? En waarom? Je lievelingsfilm kiezen is één zaak. Je lievelingsfilm kijken is een andere. Je speelt niet zomaar je favoriete film af op je laptop. Neen, jij wil intens genieten. Een optimaal beeld, een surround klank, … 

Een film zie je niet, die beleef je. Hetzelfde met muziek. Als jij optimaal wilt genieten van geluid en video, dan moet je maar één ding doen. En dat is:

Audio

Iedereen heeft zijn eigen muzieksmaak. En die beleef je op een eigen manier. Terwijl jij in bad aan’t genieten bent van een gezellige jazz, zijn je kinderen uit de bol aan’t gaan op de nieuwste K3-plaat. 

Of je muziek nu via radio, cd, mp3, NAS drive… komt, wij zorgen voor een op maat gemaakte integratie met de nieuwste technologieën.

Inbouw of opbouw?

Er zijn verschillende manieren om luidsprekers te verwerken in je woning of bedrijf. Als je liever hebt dat ze niet te opvallend aanwezig zijn, kunnen we deze in de muur of plafond inbouwen. 

Of verkies je toch een soundbar en enkele mooie speakers? Of liever een ingebouwd surround systeem? Alles kan.

Bedraad of via wifi?

Je kan oldschool met kabels werken, of gewoon alles via Bluetooth en wifi laten werken. The choice is yours. Uiteraard is er een verschil en zijn er nog meer opties.

Domotica & audio

Domotica is één van onze paradepaardjes. En wat we vaak doen, is hier jouw audio in verwerken. Stel je voor: je komt thuis na een lange dag werken, de lichten gaan aan, je favoriete muziek begint te spelen… 

Geweldig toch? Je bent in één klap helemaal ontspannen. Het kan allemaal.

Video

Sinds de komst van HDMI is er veel veranderd. Beeld en geluid zijn nu perfect van kwaliteit en zuiverheid. Wij creëren een magische ruimte waar films en series tot leven komen. Waar jij en je vrienden zich verzamelen om spectaculaire beelden te beleven. 

Een bioscoopgevoel, maar dan bij je thuis. Het enige dat je nog moet hebben, is popcorn.

Beeldformaat vs. ruimte

Er zijn verschillende types van beeld voor verschillende types van ruimtes. Daar zijn wij in gespecialiseerd. Het scherm voor een vergaderruimte is bijvoorbeeld totaal anders dan je Tv-scherm thuis. 

En die TV wordt weer een totaal andere, wanneer je thuis een eigen mini-cinema wil maken. Advies nodig?

Domotica & video

Je kan met domotica gemakkelijk een sfeer instellen. Bijvoorbeeld: ‘cinema’. Het scherm wordt opgestart met ineens het juiste volume, een aangepaste sfeersetting van verlichting, verwarming en zonnewering. Genieten, toch?

Onze merken