Hoe laat ik een review achter op Google?

Algemeen

Een review achterlaten op Google, heb jij het al wel eens gedaan? Je doet er niet alleen ons als bedrijf maar ook andere potentiële klanten een groot plezier mee. 

Mensen baseren hun keuze vaak op ervaringen van andere klanten. En voor ons is het extra leuk om te lezen hoe onze samenwerking verlopen is. 

Nog nooit gehoord van Google Reviews of geen idee hoe je eentje plaatst? Geen probleem, we tonen je hoe het moet!  

Google Review en Google My Business

 Een Google Review, wat is dat nu eigenlijk? In een Google Review vertellen klanten wat ze van onze diensten en/of producten vonden. Aan de hand van sterren (1 tot 5) kan je aangeven hoe tevreden je was van onze samenwerking. Daarnaast kan je de score ook nog schriftelijk toelichten. Jouw review is dan zichtbaar voor iedereen die Dotronix opzoekt.

Een Google Review is een onderdeel van Google My Business. Als je ‘Dotronix’ zoekt via Google, dan zie je rechts op je scherm ons bedrijfsprofiel. Hier vind je al onze gegevens zoals ons adres, telefoonnummer en openingsuren. Het is ook hier dat je een review kan achterlaten.

Hoe geef ik een Google Review aan Dotronix?

Een review op Google plaatsen is gelukkig niet zo moeilijk. Je maakt de review gewoon aan via -link- of volg ons stappenplan en dan is die review in no-time in orde!

1.     Inloggen. Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn met je Google account. Open Google en log rechtsboven in met een Gmail account.  (Heb je nog geen account? Lees hier hoe je eentje aanmaakt.)

2.     Opzoeken. Zoek ‘Dotronix’ in de Google zoekbalk. Via GSM kom je dan meteen op ons bedrijfsprofiel. Via je laptop of vaste PC vind je dit rechts.  

3.     Klik op ‘reviews’, net onder onze bedrijfsnaam.

4.     Je ziet een blauwe knop ‘Review toevoegen’. Hier klik je op.

5.     Beoordeel onze samenwerking met een aantal sterren en schrijf een review. Als je wil, kan je hier zelfs nog foto’s toevoegen.

 

Enkele interessante Google Review weetjes

Wist je dat …

  • Je ingelogd moet zijn op je Google profiel om een review te kunnen plaatsen?
  • Bedrijven geen enkele review zelf kunnen wissen?
  • Google reviews nooit anoniem zijn?
  • De meerderheid van de mensen eerst recensies lezen vooraleer ze beslissen?

 

Bezorg jij ons een leuke review op Google?

 

 

Hoe geef je een Google review?

Met ons handig stappenplan is het helemaal niet moeilijk! Bezorg jij ons een Google review?