Elektriciteit en verlichting

Elektriciteit & Verlichting

Met meer dan 10 jaar ervaring in de verlichting & electriciteit staan wij voor u klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar uw eigen persoonlijke touch.

Dotronix geeft u deskundig advies bij het kiezen van uw interieurverlichting. De juiste verlichting kiezen is immers hoegenaamd geen makkelijke keuze. Het bepaald namelijk mee hoe uw bedrijf, kantoor of woning er zal uitzien.

Het geeft een bepaalde uitstraling en zorgt ervoor dat uw werk in een veilige en comfortabele omgeving kan uitgevoerd worden. En of u nu kiest voor klassiek, modern, zakelijk koel of landelijk warm, uitbundig en opvallend of sober en kalm: de juiste verlichting accentueert de juiste sfeer.

Wij staan bovendien steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Aarzel dus niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.

Woningen & Industrie

Residentieel

Of u nu een nieuwbouwwoning bouwt of uw huidige woning renoveert, Dotronix zorgt voor de uitwerking van uw elektrische installaties. Dit gaat van een traditionele installatie tot een domotica-installatie.

Zoekt u een partner die uw installatie keuringsvrij kan maken? Wij stellen de nodige documenten op voor de elektrische keuring. Elektrische verwarmingsinstallaties, verlichting binnen of buiten. Wat u ook wilt, wij hebben een pasklare oplossing. Verder zorgen we ook voor de automatisering van poorten.

Tertiaire / Commercieel

Dotronix zorgt voor de inleving van de verlichting in uw winkel of showroom. Dit kan gecombineerd worden met onze andere diensten.

Industrie

In een fabrieksgebouw zorgen we ook voor de automatisering van poorten. Uw KMO unit kan ook uitgerust worden met een remote videofonie systeem wat ideaal is voor leveringen indien u niet op kantoor aanwezig bent. 

Elektriciteit
Elektriciteit en verlichting

Onze Elektriciteit Merken

Onze Verlichting Merken

Leer meer over dotronix

Video afspelen

Neem contact op

Laten we van start gaan!

Waar wacht je op?

Vraag een offerte aan