Audio

Welke muziek wilt u horen op welk moment? Is uw muziekvoorkeur dezelfde als deze van uw huisgenoten? Iedereen kiest en beluistert op hetzelfde moment zijn of haar favoriete muziek. Terwijl u in uw bad geniet van uw favoriete jazz muziek, kan uw partner zich uitleven in de tuin op een stevig rocknummer en uw kinderen gaan compleet uit de bol in de speelkamer op de nieuwste dance beats via radio, cd, mp-3 of NAS drive. Dotronix zorgt voor uw op maat gemaakte integratie met de allerlaatste technologieen. 

Opteert u om de luidsprekers in de muur of plafond in te bouwen? Verkiest u een soundbar en enkele mooie speakers? Wenst u toch liever een ingebouwd surround systeem? Zoveel opties die mogelijk zijn, die wij graag even met jou bespreken.

Luidsprekers met bluetooth of met een kabel naar de versterker? Wat is het verschil? Zijn er nog andere opties?  Wij leggen het graag voor u uit in een persoonlijk gesprek.
 

Als ik op mijn verlichtingsknop druk kan ik dan ook mijn muziek aan of uit zetten? En kan ik dan ook kiezen welke afspeellijst er wordt gestart? 

Ja hoor, wij leggen het graag uit in een persoonlijk gesprek

 

Audio
Video

Video

Een film kiezen is één zaak maar het juiste scherm kiezen om die film af te laten spelen in combinatie met enerzijds het geluid, kwaliteit is een andere zaak. Via de overbrenging van HDMI heeft het beeld en geluid een perfecte kwaliteit en zuiverheid. Dotronix creeert een magische ruimte waar films tot leven komen en waar u en uw familie en vrienden zich kunnen verzamelen om samen te genieten van de meest spectaculaire film of series. Een kwaliteitsvol bioscoopgevoel begint met een idee dat we samen uitwerken tot een totaalervaring in uw eigen woning.
 

Heeft u een scherm nodig voor uw vergaderruimte, uw cinema zaal thuis, uw tv scherm of elke andere ruimte, maar weet u niet welke grootte u moet kiezen, dan helpen wij u graag verder met het maken van uw keuze.
 

Als u de sfeer ‘vergaderen’, ‘cinema’ of’tv kijken’ kiest dan kan u zowel het scherm laten opstarten met het juiste volume aan geluid in combinatie de aangepaste sfeersetting van verlichting, verwarming en zonnewering. 

Dotronix geeft u graag een woordje uitleg hoe dit allemaal kan.

OnzeMerken

Leer meer over dotronix

Video afspelen

Neem contact op

Laten we van start gaan!

Waar wacht je op?

Vraag een offerte aan