Leer meer overDotronix

Dotronix BVBA  is een Belgische bedrijf, gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten voor particulieren en KMO’s. Sinds 2008 zijn we dan ook een vaste waarde in de elektronica wereld. 

Doordat wij ondertussen al 10 jaar ervaring hebben staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap, efficiënte na-service en kunnen wij mits enige creativiteit snel schakelen indien bij u het licht niet meer brandt. Of het nu gaat om een grote of een kleine klus u zal bij ons door onze familiale aanpak steeds op dezelfde bekwame manier begeleid worden in uw project.

Wij staan dan ook klaar om uw dromen, vragen of klusjes in goede banen te leiden en eventueel een surplus toe te voegen aan uw project!

 

Jan Vanhoren is de jonge en dynamische zaakvoerder van Dotronix BVBA die elektricien van opleiding is. Zijn grote voorbeelden zijn dan ook zijn grootvader en papa die reeds de passie van elektriciteit en technieken in zich hadden. Jan heeft dan op jonge leeftijd gemerkt dat zijn passie nog veel verder ging dan dit waardoor Dotronix BVBA de dag van vandaag een groeiende zaak is geworden waarbij de klant, u dus centraal staat.

Jan verwezenlijkt samen met zijn team niet alleen uw wensen betreffende elektriciteit maar ook uw dromen inzake verlichting, domotica, beveiliging, netwerk, audio & video en zonnepanelen. Wacht daarom niet langer en vraag zeker een vrijblijvende offerte aan bij ons!   

Waar wacht je op?

Meld je aan op onze nieuwsbrief

5 punten die het verschil maken

Bij Dotronix staan de 5 G’s centraal die het verschil maken voor u als klant. Dotronix zorgt voor uw totaalpakket, wij zijn steeds voor u beschikbaar en zorgen voor een goede service waardoor wij wederzijds vertrouwen kunnen opbouwen en beide partijen tevreden kunnen zijn. Gemak en genot, zorgt voor een blij gevoel. Allebei gewonnen zonder gezeur!

Gemak

Totaalpakket

Gewin

Efficiënt

Genot

Service

Gevoel

Vertrouwen

Geen gezeur

Tevredenheid