domotica

Domotica

Domotica verbetert met behulp van technologieën en diensten de kwaliteit van de manier waarop je woont of leeft. Zo is het mogelijk om via één druk op de knop verlichting, verwarming, garagepoorten, alarm-systemen, rolluiken, etc. te bedienen en te controleren. Dat kan via je iPad, smartphone of met een ander interactief systeem. Dit zorgt voor de volgende voordelen: controle van je energieverbruik, veiligheid, gemak, tijdsbesparing ……. 

Gebruikersgemak

Stel uzelf eens de vraag welke handelingen je elke dag opnieuw moet uitvoeren om de verlichting in- of uit te schakelen. Juist, elke dag worden dezelfde lichtpunten ingeschakeld voor een bepaalde activiteit.

Zou het niet leuk zijn als je met één handeling een sfeer koken of sfeer tv-kijken kan oproepen? Alle gewenste lichten worden dan gelijktijdig en in de juiste stand ingeschakeld. Bijkomend kan je aan diezelfde handeling ook de aansturing van muziek, gordijnen, screens, verwarming, enz. koppelen indien gewenst.

domotica
domotica

Zelfbouw

Hierbij zal Dotronix BV langskomen om alle stopcontacten, lichtpunten en ander installatiemateriaal af te tekenen of de aftekeningen na te kijken. Zo kan u alle slijp en kapwerk zelf verwezenlijken. Alsook het in metsen van de inbouwdozen en het dichten van de sleuven behoren tot uw taak. Hierna komen wij langs voor het plaatsen van de bekabeling, aansluiten van de sokkels en de installatie van de elektrisch bord.
Op deze manier bespaart u in de werkuren.

De ruwe werken zoals bovenstaand beschreven zullen door u worden uitgevoerd.
U ontvangt van ons een bekabelingsschema. Door dit nauwkeurig te volgen kan u zelf uw installatie van kabels voorzien. Na het beëindigen van de bekabelingwerken komen wij langs en worden alle kabels door ons gecontroleerd.

U kan nog kiezen om de schakelmaterialen zelf te monteren zodat Dotronix zorgt voor de aansluitingen van de drukknoppen en de installatie van de elektrische kast.
Op deze manier bespaart u nog meer in de werkuren.

OnzeMerken

Leer meer over dotronix

Video afspelen

Neem contact op

Laten we van start gaan!

Waar wacht je op?

Vraag een offerte aan